HTML

kétnem

na majd...

Friss topikok

  • nirdhana: Minden pillanatban benne van az egész élet. A kérdés csak az, hogy észrevesszük-e, vagy elszáguldu... (2010.03.01. 08:08) Kolibri
  • azallamenvagyok: nagyon jó:DDDD (2010.02.20. 19:48) Nőkkel sörözés közben péntek este

2010.02.27. 17:11 Miri_

Reggeli kávé

Nem tudom hogy vagytok vele, de a reggeli kávé nálam mindig ugyanúgy készül és nagyjából minden egyes reggel ugyanazt csinálom miközben iszom.

Felkelek, megcsinálom, élvezkedem hogy jó az illata, alig várom hogy elkészüljön és leüljek Mellé. Bekapcsolom a gépet, írok valami teljesen értelmetlen dolgot vagy elolvasom a híreket és kortyolom, kortyolom, kortyolom.

Állítom hogy a legjobb gondolatok ilyentájt jönnek.

Mint pl: vajon mit főzzek ebédre, nem, ma nem fogok a konyhában elpakolni, kizárt, vagy mégis? ez már unddorító, de miért mindig én, hm, a tegnap vett ruhát ma fel kellene venni valahová, menjek el este?, hm, jé, macska, itt a macska aki kapart egész éjszaka mert nem engedtem be, hm, jéééé, eszik, ott a kutya is, hm, a macska tényleg a wc-ből iszik mi a f......

Hát igen, ezek a magas színvonalú szombat reggelek. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketnem.blog.hu/api/trackback/id/tr831795145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása