HTML

kétnem

na majd...

Friss topikok

  • nirdhana: Minden pillanatban benne van az egész élet. A kérdés csak az, hogy észrevesszük-e, vagy elszáguldu... (2010.03.01. 08:08) Kolibri
  • azallamenvagyok: nagyon jó:DDDD (2010.02.20. 19:48) Nőkkel sörözés közben péntek este

2010.03.05. 03:46 Miri_

Nincsenek szavak

Nem tudok a halállal mit kezdeni. Soha nem halt meg közvetlen rokonom. Nem tudom mit kell mondani. Nem tudom mit kell tenni. Talán a halálnál is nehezebb azt feldolgozni, ha azt, akit szeretünk, tehetetlenül fekszik, kiszolgáltatva, öntudatlanul......igen, azt hiszem ezt a legnehezebb. A halál megváltás, a halál szép, de mégis, a könnyek csak jönnek, pedig nem akarom hogy jöjjenek.

Ezt már nem lehet elütni egy viccel, itt nem nyugtat meg senkit ha azt mondod, emlékezzünk rá ahogyan Ő akarná, hiszen a saját fájdalmunk elhatalmasodik és nem látunk semmi mást, csak a szenvedést.

Fáj látni a másik szennvedését, a másik könnyeit. Mégha nem is viselne meg minket, mert tudjuk hogy ez az élet rendje, ez bekövetkezik, ez így van rendjén, tulajdonképpen, jövünk-megyünk, alkotunk valamit, átadunk valamit és elmegyünk, akkor mégis....miért fáj?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketnem.blog.hu/api/trackback/id/tr991810516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása